Ocena kierowcy - Renault Clio I

QdT, 19 lat temu
Silnik 1.2 55KM 40kW
Rok produkcji 1990
Renault Clio I 1.2 55KM 40kW 1990-1997 - Oceń swoje auto
nie nazekam ... wszystko mogłem zrobić sam ;] no z niewielką pomoca ale koszt robocizny 0zł. a troszeczke było pierniczenia przy rozżądzie.
no kulturka jak na 1200 to nawet czasem jak jest lekko w dół potrafi sie nieżle zebrać a tak to przeciętnie. praca fajna, nawet go nie słychać ;] a moze dla tego ze słucham głośno muzyki hyhyhy
bardzo elastyczna
Powiem tak 120km/h jedzie porościutko, zero drgań na kierownicy
No mniejsza niz w tico ;] ... ale widać wszystko
rewelka jeśli chodzi o ogrzewanie lato czy zima grzeje jak wściekły, ale co do wentylacji tobrze jest odsunąć dodatkowe pare szybek (ale to się wiąże z większym spalaniem) :)
Ehhh troszke większy od malucha a miejsca wystarczy dla kazdego. Więcej niz w BMW mojego kumpla (nie wiem co za model ale jakiś z 3-jek)
Jezeli tłumik jest ok to w środku przy 80 jest tez zacnie.
nie moge narzekać 6,5l na 100km GAZU !!! na benzynce jak w trasie to nawet ponizej 6l schodzi.
hmmm sprowadzając z niemiec ... rewelka ale trzeba utrafić
jeszcze nic nie zapsułem ... ;] jak na razie wszystko działa. ale ceny hmmm wszystko po 100 złoty
1. łożyska lecą co jakiś czas z przodu - zobaczymy teraz wymieniłem na siakieś lepszejsze jak na razie 6 miechow i spokoj a tak to mozna powiedziec 1 na rok półtorej trzeba było jedno wymienić 2. tłumik - ale to moze dotyczyc mojego sprzęta jest strasznie nisko zawieszony no i co jakiś czas sie rozlączy albo sie przepali 3. co ja tu miałem napisaca juz wiem strzasznie szybko sie wycierają okładziny na hamulcach. a to boli

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.2 55KM 40kW [l/100km]

7,6