auto zarobiło na siebie i spełniło swoją rolę, teraz idzie już na zasłużoną emeryturę, a ja przesiadam się najprawdopodobniej na alfe :D jak ktoś chce mieć cliasa i będzie o niego dbał to polecam!
gdy przebiegu było ok 250000 zaczął żreć olej, nic z tym nie robiłem, teraz co 500 km dolewam 1-2 litry - jeżdże jak wariat ale mam frajde jak widze miny ludzi jeżdżących w furach typu audi, bmw, vw i wszystkie nowe roczniki jak zostają w tyle.
czasem tylko wsteczny źle wchodzi
mój clias jest po stłuczce(wjechałem w dupe komuś ;) ale mi tam się dobrzej prowadzi
dobra chociarz ten słupek...
idzie jak burza
w deszczu parują szyby - wszystkie, zimą musiałem jeździć w rękawiczkach, czpce, kurtce
nie wiele ale mi to odpowiada
jak jade 120 km/h to wyje jak głupi ale jak jest 130 to przestaje wyć i mknie niczym perszuing
mam gazik i nie patrze na to ile pali tylko leje ale chyba z 10l na 100km przy ostrej jeździe na trasie
jak w każdym aucie, którym się dużo jeździ po polskich drogach(tych krajowych i wiejskich)
dałem za niego 3000 i włożyłem już tyle samo jak nie więcej, po każdej poważnej usterce staram się jak najszybciej zapomnieć o kosztach. padł mi przełącznik świateł, stacyjka, wydech, zamek w klapie bagarznika i drzwi pasarzera, drążek kierowniczy, no i silnik zżerający olej i jeszcze wiele ale już zapomniałem. musze dodać że nigdy go nie oszczędzałem i sam w ciągu 2 lat zrobiłem nim 120000km teraz nadaje się już na złom :)