Mimo drobnych mankamentów musze przyznać "5", bo bardzo lubię ten samochód. Bardzo wygodnie i sympatycznie się nim jeździ, w dodatku jak na swój wiek wygląda bardzo elegancko (zwłaszcza po myjni, bo na granacie bardzo widać kurz :)). Jest doskonały dla kobiety, facet też by nie pogardził (o ile nie jest uprzedzony do francuskich samochodów, jak niektórzy moi znajomi).
Trudno wymagać od gaźnikowego samochodu 1,1 dużej mocy... Ale nie jest tak źle, przynajmniej zapala zawsze od pierwszego razu (nawet przy -10st.C)
Bez zarzutu
Dobrze trzyma się drogi, nawet przy maks. prędkościach jazda jest komfortowa. Mam tylko wrażenie, że jest za delikatny na polskie wyboje.
Widoczność bardzo dobra, nie narzekam.
Jak dla mnie - niewysokiej kobiety - jest idealnie komfortowy (wygodne fotele i obsługa)
Nie narzekam, w miarę szybko się nagrzewa, nie mam problemu zaparowanych szyb. Latem za mocno nagrzewa się powietrze od słońca, ale w końcu to nie klima :)
Zaskakująco przestronny jak na taki niewielki samochód. Wysocy pasażerowie też się nie skarżyli :)
Dobre wyciszenie, na postoju odruchowo sprawdzam, czy mi nie zgasł, bo go wcale nie słychać.
To jedyny mankament mojego egzemplarza, gaźnik pewnie wymaga regulacji, bo bardzo dużo pali po mieście, zwłaszcza zimą - nawet do 10l/100. Na trasie mnie mile zaskoczył - niecałe 6l/100.
Niezły stosunek jakości do ceny.
Narazie - a mam go dopiero od roku - nic się specjalnie nie dzieje. Trzeba było tylko oczyścić kopułkę rozdzielacza, bo zaczął gasnąć.
Jak dotąd tylko hamulce mnie przyprawiły o zawał i koszty - któregoś pięknego dnia pękła mi jakaś tam linka i o mały włos nie zrobiłam komuś z tyłka garażu :)). Musiałam też wymienić klocki.