Na 12lat zawiódł mnie 2 razy w tym raz z własnej winy nie wymieniłem w porę szczotek w alternatorze chociaż kontrolka ładowania szalała. Drugi raz to pasek klinowy alternatora, a tak ogólnie to wsiadam i jadę bez względu czy zima czy lato.
Cichutki, mało pali ale troche mało koników, idealny na miasto (jeżeli ktoś nie jeździ z piskiem od skrzyżowania do skrzyżowania)
przeżyła pierwsze kroki mojej żony :)
ładnie się prowadzi, bardzo miękie zawieszenie - przy nierównościach plus ale na "szybszych"zakrętach troszkę "buja"
przdód dobry, przydało by się lepsze lusterko wewntrzne bardziej "panoramiczne"
barzdo miękie siedzenie (mój kręgosłup może o tym coś powiedzieć :(), ale reszta OK
było długo dobrze, ale ostatnio ogrzewanie siadło (chyba mam nagrzewnice do wymiany albo chociaż czyszczenia), dla wentylacji musi cały czas pracować wentylator.
Jak na takie autko całkiem nieźle.
Po pewnym czasie plastiki zaczynają dawać o sobie znać (szczególnie na nierównościach), poza tym silnik cichy, "szum" podczas jazdy mały
Ekonomika -super spalanie Pb95 - nie pamiętam :) LPG 7-7,5l miasto; 6l trasa. Przeglądów nie robiłem w servisach Renault także ceny w normie. Naprawy naprawdę bardzo rzadkie
Praktycznie przez 12 lat posiadania samochodu przestała dziłać regulacja wysokości świateł i ostatnio ogrzewanie
Brak. Oprócz wiadomo ekspoatacji - tłumik wymiana po 9 latach, akumulator po 8, amortyzatory po 7, raz do roku coś w zawiszeniu ale drobiazgi;