Oceny Renault 25 I 2.1 TD 85KM 63kW 1984-1988

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Renault 25 I 2.1 TD 85KM 63kW 1984-1988

~agi@autograf.pl
Hatchback 2.1 TD 85KM 63kW
Ogólnie bardzo dobre auto, choć jest ogromne nie mam już większych problemów z jazdą miejską. Bardzo dobre na trasie, wygodne fotele. Pełna elektryka - lusterka, szyby X4, fotele, sterowanie radia w kierownicy, 6 głośników, deska rozdzielcza i kierownica - skóra, przód podłokietniki, tylna kanapa dzielona, alufelgi, szybki zielonkawe, dużo skrytek, podświetlany schowek, podświetlane lusterka w osłonkach od słońca + trzecia osłona od słońca nad...
4,8
~Pati-Sped
Hatchback 2.1 TD 85KM 63kW
szczerze mówiąc nie zammieniłabym na inne auto mojej reni ,jest niezawodna i jeśli chodzi o ustrki to poważnych żadnych nie było jedynie co to tylko włącznik do świateł nie działam ale już naprawione :))))))))))))))))))))))POzdrawiam wszystkich którzy mają renie 25
~mikii
Hatchback 2.1 TD 85KM 63kW
Po przebiegu ponad 500 tyś bez remontu - trudnocoś dodać. Jeżdże jusz piąty rok , nigdy nie zawiodła mnie w trasie.Problemy- zawieszenie przód ,siembloki ale przy tej wadze auta i co rocznym przebiegu ok 50 tyś na naszych drogach , można znieść.
4,5
~Wojtek
Hatchback 2.1 TD 85KM 63kW
jedyną wadą tego autka jest to że go już nie produkują. Bardzo chętnie kupiłbym taki sam ale nowy.
4,6
~Grzesiek
Hatchback 2.1 TD 85KM 63kW
Renault 25 to auto w sam raz dla każdego kto ceni sobie komfort i niezawodność.
4,2
~jacek/rybnik
Hatchback 2.1 TD 85KM 63kW
solidne i wygodne auto za małe pieniądze,bardzo niedoceniane w polsce
4,1
~schwarzmann@interia.pl
Hatchback 2.1 TD 85KM 63kW
Za takie peiniadze nie ma nic lepszego!Konkretna limuzyna,mimo swoich lat nadal atrakcyjna,bardzo komfortowa i stosunkowo oszczedna. The best of!
4,5
~granar@xl.wp.pl
Hatchback 2.1 TD 85KM 63kW
to jest mój pierwszy "francuz" i nie będzie raczej ostatni, jestem bardzo zadowolony z tego auta, choć po porzednikach musiałem trochę w niego włożyć, ale teraz jest super
4,4
~Dekaem
Hatchback 2.1 TD 85KM 63kW
Zero problemów z odpalaniem, równa praca. Jak to diesel starego typu troche klekocze :-). (Silnik)
4,3
~Zwierzak