Oceny Renault 19 II Sedan 1.7 i 75KM 55kW 1992-1996

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Renault 19 II Sedan 1.7 i 75KM 55kW 1992-1996

~t1a2s3
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
jako drugier auto dla mnie. czyli do wożenia się i znajomych przy róznych okazjach na mniejsze lub większe imprezy sprawdza się doskonale. poza tym często robi za pół ciężarówkę ;) daje renia radę :D:D
3,6
~Mirek
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Ogółem samochód polecam ale tylko starszym osobą dużą wadą jest ten silnik 73konny silnik to żółw niebiespiecznie się wyprzedza takim żółwiem. Ogólnie reno to fajny samochód za takie śmieszne pieniądze gdyby silnik był mocniejszy 
4,4
~Nurglepl
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Autko bardzo dobre. Kupiłem go za 7000 zł. Miałem w tym czasie do wyboru masę aut, ale wybrałem Renatę :) To był bardzo dobry wybór. Choć kształt nie jest już nowoczesny, ale też i nie odbiega w stylistyce do starych aut. Mi się bardzo podoba i bardzo je chwale.
4,3
~maras
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Jestem bardzo zadowolony. Samochód ładny, wygodny, trwały i ekonomiczny. Brak mu sportowej żyłki, ale za to bardzo dobry do zwykłej eksploatacji. Ma parę mankametów, które jednak można zaakceptować bo są zdominowane przez zalety :)
~Martines
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Autko jest naprawde warte stosunkowo niedużych pieniedzy (w porównaniu do konkurencji tj. Golf, Astra itp.) BArdzo wygodne, sylwetka wcale nie odstajaca od terazniejszych kształtów, bogate wyposazenie, ceny częsci zadawalające. Autko godne polecenia!!
~Maciek
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Sprawuje sie idealnie i cóż tu więcej mówić, wiele sporo nowszych samochodów nie ma do mojej reni startu ani technicznie ani wizualnie. to jest mój najlepszy samochód, choc powiem że nie najnowszy
3,1
~slawek.zatonski@op.pl
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
całość jest ok ale mogła być troche bardziej dopracowana
4,4
~atdp@neostrada.pl
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Jestem bardzo zadowolona z tego samochodu w porównaniu do Volkswagena Polo coupe,którym jeździłam wcześniej ten jest rewelacyjny.
4,5
~arek
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
auto niewiele pali,niezawodne,polecam innym .szkoda ze maski rdzewieja ale nie ma idealnych samochdow.pozdrawiam
3,9
~Marcin
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Z autka jestem zadowolony po czteroletnim urzytkowaniu,gdyby tylko nie ta rdzaaa.
Renault 19 II Sedan