Bardzo przyjemny samochód, niezawodny stosunkowo cichy i zupełnie nie reaguje na zmiany obciążenia. Jak ma wpaść w poślizg to zsuwa się cały z drogi, łatwy do wyciągnięcia. Trochę się przechyla na boki ale ogólnie ok.
Bardzo wygodny z tyłu (rodzinka :-))) )
trochę mruczy ale jest dynamiczny, na światłach konkurencja o tej samej pojemności zostaje w tyle
bez komentarza choć na (+) jest pierścień zabezpieczający przed przypadkowym wrzuceniem wstecznego
rewelacyjnie zestrojone zawieszenie, zupełnie nie reaguje na zmianę obciązenia, przód trochę stuka ale ponoć to norma
nie widać tyłu ale można się przyzwyczaić
(-) klakson , brak mrugnięcia światłami drogowymi przy włączonych krótkich ( w serwisie powiedziano mi że jest uszkodzony wyłącznik zespolony i że trzeba wymienić na nowy). Po rozebraniu okazało sie że w 19 fabrycznie nie przewidziano tej opcji (już mam)
dość awaryjny układ regulacji nawiewu (dzięki awarii zrobiłem przełącznik zamkniętego obiegu powietrza ) - DOTYCZY TYLKO SAMOCHODÓW Z KLIMATYZACJĄ
z przodu troszkę ciasno na nogi ale tył rewelacja nowy Passat się chowa
szum opon i silnik trochę za bardzo mruczy
średnio 8.4 l gazu na 100 km min: 7.0 max 10 (uwaga na opony jeżeli są 165/70 nie dajcie się skusić na 175/70 bo idzie z dymem ok 1,5 gazu więcej na 100 km)
Dla kupującego - 5 dla sprzedającego - 1 (godny polecenia. Astra I się chowa)
drobiazgi w elektryce (wyłączniki drzwiowe) (nadmuch do wnętrza - wersja z klimą)
jak na lata tylko łożyska w kołach - reszta oryginalna zero luzów