Lista ocen Renault 19 II (717)

~ludek8
Hatchback 1.8 i s 95KM 70kW
Kultura pracy silnika na wysokim poziomie. Nie wykazuje tendencji do nierównej i głośnej pracy. (Silnik)
~Pitagoras platon72@o2.pl
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Krótko i na temat auto nie do zdarcia!!!!! mam już ją 7 lat i nie myśle jej sprzedawać!!!!!
3,2
~Renault
Hatchback 1.9 D 65KM 48kW
Przez to, że jeszcze nigdy w trasie mi nie padł to ocena przeciętna, oczywiście w tym przypadku i tak wysoką.
2,6
~Robert 37
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
NIE POLECAM NIKOMU TEGO SAMOCHODU chyba ze ktoś nie ma kasy i stac go na kupno samochodu za ok 3000 zł.
4,9
~Mateusz
Hatchback 1.8 i 110KM 81kW
oceniam na 4+ ale nie ma w tej skali takiej oceny...
~Dariusz Jaworski
Hatchback 1.4 i 80KM 59kW
Tani w eksploatacji, dobry na rodzinne wypady, pojemny bagażnik w Chamade (460 litrów), komfortowy, 140-160 można śmiało podróżować.
4,2
~tomspeedtm@poczta.onet.pl
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
jestem bardzo zadowolony. i jeszcze ten silnik oplaty male a ciagnie (choc przydaloby sie 100 koni wiecej) karoseria bardzo wygodna nawet na dlugie trasy.uklad jezdny trzyma sie prawie jak przyklejony. przydalyby sie wydajniejsze hamulce.zlapal troche korozji ale krotka wizyta u lakiernika i jest ok.nadwozie ocynkowane. rozsadny wybor za niewielkie pieniadze a i czesci niedrogie. polecam wszystkim tym, ktorzy chca miec dobre auto za niewielkie...
4,2
~Mejson93
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
Samochód godny polecenia. Nie psuje się. Funkcjonalny.
4,5
~MoPsIk500
Sedan 1.4 i 60KM 44kW
od jakiegos czasu nauczyłem sie wukorzystywac niewielka moc tego auta i choc na niskich obrotach to typowy mól to gdy wejdzie na swije to sie robi z niego niezłe autko (Silnik)
4,5
~kali
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
bardzo zrywny elastyczny nie ma zadnych problemow z wyprzedzaniem mam go dopiero2miesiace ale mysle ze szybko nie sprzedam ogolnie polecam (Silnik)