bardzo przyjemne autko. fajne w prowadzeniu. i miekkie jak to francuskie samochodu- ale jakie wygodne
niezla kultura pracy choc mialem troche problemow zeby silnik rowno pracowal (ale to raczej wina poprzedniego wlasciciela - co nieco zapomnialo mu sie powiedziec jak mi autko sprzedawal)
problemy ze skrzynia - zacinajacy zie przy wybijaniu 2 bieg (silnik 1721 F3N) ale to jakas wada fabryczna bo wiele osob ma ten sam problem
bez zastrzezen - moze troche za miekkie autko na nasze drogi
bez zastrzezen
dobre zozmieszczenie przelacznikow bez zastrzezen
rewelacja - zima rewelacyjne ogrzezawnie. naprawde super
jak na ta klase miejsca dosc
dobre - choc moglo by byc lepsze
dobr gaz z dobrej stacji i na miescie nie powinno 10l /100km przekroczyc choc to w sumie zalezy tez od stylu jazdy trasa to ok 7-8l /100km przy oszczednej jezdzie tak do 90km/h mozna nawet osiagnac 6l.
ocena 3 - bo w moim egzemplarzu mialem spore problemy z temperatura silnika ale to calkowita wina poprzedniego wlasciciela - nie dopilnowal wymiany plynu w chlodnicy, zasyfil uklad chlodzenia i przegrzal silnik, zapomnialo mu sie powiedziec o tym przy sprzedazy i problemy spadly na mnie.
wymienialem uszczelkie pod glowica, i pompe wspomagania. i tyle na 2 lata urzytkowania. reszta to wymiana normalnie zurzywajacych sie elementow.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i s 95KM 70kW