: stary ale jary ,elastyczny i ekonomiczny ,i 175 km\\h pojedzie na gazie.nie bierze oleju od wymiany do wymiany,
: komputer
: gumy,przeguby
: ale nie jest zle jak na 14 lat
fajny ale jak bym mial wiecej kasy to znalazlbym sobie cos fajniejszego
przecietnie ale bardzo elastyczny i oszczędny nie lubi wysokich obrotów,na trasie cichy 100km\\h 2200 obr\\min.po zakupie założylem gaz i zrobilem ponad 100000 km na gazie.
działa, biegi dobrze dobrane , nieraz slabo wchodzą i wtedy trzeba popryskac wd40 od spodu i miodzio.
nie do sportowej jazdy ale wygodnie i pewnie.
tyle nią jezdżę że wszystko widzę bardzo dobrze, przydaje sie spoiler przy cofaniu
rozmieszczenie przycisków dobre,wszystko pod reka ,siedzenia wygodne jak fotel ,chociaz troche za miekkie na długie trazy,ale plecy nie bolą.
wentylacja ok ,chociarz brak klimy doskwiera
ogrzewanie słabo szczególnie w duze mrozy
nieraz paruja szyby.
miejsca sporo ,nikt nie narzeka ,zawsze wszystko zabralem,wczasy ,działka,przeprowadzki,wózki , wystarcza zamiast kombi .największa zaleta auta.
jak go kupiłem miał 6 lat i był bardzo cichy
teraz juz taki cichy nie jest.
mam gaz pali średnio z 250 tankowań 9,65, ale nie jeżdże oszczędnie.przed załozeniem gazu palił 6,5 litrów benzyny na trasie przy oszczędniejedzie.mam zbiornik w którym do pelna gazu wchodzi 33l maks na trasie na tym 470 km, srednio w miście 320km.czyli ok.teraz czesci tanie i nie czuje ze kosztuje.
kosztował 15000 na gazie zaoszczedzilem prawie 20000 teraz jest warty z 3000 ,nie wychodzi na zero ale jest dobrze.
po zakupie troche ponaprawialem i ok.sa okresy ze przez rok nic nie robie tylko olej,filtry ,co roku jechalem daleko na wczasy 4000km w dwie strony i dlatego trzyma sie dobrze ,bo przed wyjazdem zawsze był sprawdzany i robiony na tip top,ostatnie dwa lata nic nie musialem robic przed wyjazdem .
raz mnie zawiódł zaraz po zakupie dojechałem do gdańska zaparkowałem i juz tak został przez miesiąc ,bo padł komputer(pewnie dlatego koleś go sprzedał).przegrzewał sie procesor.był rok 2002 i komputery drogie.jak kupilem nowy (uzywany )bo nowy 3300zł,to odrazu odpalił i chodzi do teraz .uzywany prawie codziennie do pracy 50 dziennie ,lata ,smiga,i niech tak bedzie.
- zużycie paliwa dla silnika 1.7 i 75KM 55kW