: silnik jest bezawaryjny,zero problemu z elektryką
Auto przeciętne,komfortowe,twarde i niezawodne,troche głośne,nie rdzewieje,jak sie dba to jeżdzi i jeżdzi,i jeżdzi,można zapomniec o warsztacie,biorąc pod uwage że to staruszek \\\\\\\"16lat\\\\\\\", to jest całkiem nieźle,widziałem auta w tym wieku to kompletne szroty,a renia całkiem dobrze sie trzyma.za te pieniądze,super,wątpie że za ok 3000zl znajdzie sie cos lepszego niż 19tnastka
Silnik ma przeciętna dynamike,no w fotel nie wciska, tylko 73KM,troche głośnawy,no ale da sie normalnie jezdzic,nie zamula się,żadna rewelacja,no ale za to silnik jest twardy i bezawaryjny
Bez problemu od 8 lat,troche nieprecyzyjnie wchodzą biegi,ale da sie przywyknąc,najważniejsze że sie nie psuje
Auto trzyma sie drogi, mężnie znosi nasze polskie autobany,narazie bezawaryjnie
Nie narzekam
Wszystko pod ręką
Latem wentylacja jest super,ale zimą trzeba poczekac z 10 min żeby sie zagrzało
Wystarczająco
Powyżej 120km/h troche glośno, ale poza tym to spoko
Tak sobie, ok 8,3 l. gazu na 100km przy codziennej jezdzie,na trasie troche mniej,zaskoczyło mnie tylko jak jeździłem na benzynie to na długiej trasie potrofiło spalic ok 5,8 litra benzyny,całkiem nieźle
moje auto ok 3000zl z gazem,za te pieniądze nie wiem czy kupi sie coś lepszego do jeżdzenia
auto jest jak na tę klase dośc solidne,drobiazgi sie nie psują
autem przejechałem 100 000km, awarie wynikające ze zużycia,łożyska we wszystkich kolach,końcówki drążków, sprzęgło,pasek rozrządu,rolki w rozrządzie,takie rzeczy sie po prostu zużywają jak sie dużo jeździ,nic zaskakującego
- zużycie paliwa dla silnika 1.7 i 75KM 55kW