autem zrobilem 60 tys prawie bez interwencji ma 230 tys
Bezproblemowy troszke zaslaby jak na moje oczekiwania, chociaz 80 KM z 1.4 to chyba i tak niezle
ok tylko piatka ucieka zabardzo do pasazerki
mam tez vectre z 97 i w trase wole jechac 19 jest o niebo wygodniejsza od sztrucla GM
jeszcze w nic nie uderzylem wiec ok
wszystko pod reka na poczatku moze denerwowac klakson
grzeje super moge porownac tylko z audi 80 peugeotem 405 i vectra i astra te 2 ostatnie to mrozownie w porownaniu z renia
na takie wymiary autka jest super jezeli osoby nie maja powyzej 180 (w obwodzie) to wejdzie ich conajmniej 5
przy 120 slychac wysokie obroty silnika co mnie troche denerwuje
raz mi sie zdarzylo jechac oszczednie ok 90 i spalil 6.5 litra GAZU na miescie ciagnie ponizej 10 to i tak bdb. wynik przy mojej nodze
autko mozna sciagnac za grosze a jest o wiele lepsze i przestronniejsze od VW golfa nie mowiac juz o oplach zwlaszcza astrach to nie ta kategoria, historia opla skonczyla sie na modelu GT
powoli pokazuje sie rdza ale samochod ma swoje lata zmienilem amortyzatory i sworznie wachaczy poza tym bez zarzutu
raz zaczal wariowac szarpac niesposob bylo jechac szybciej niz 20 km/h okazalo sie ze nawalala elektryka koszt tej naprawy to zaledwie 30 zł wiec nie tak strasznie
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 80KM 59kW