Ogólnie auto godne polecenia. Bardzo mało rdzy (samochód ma 15 lat). Dobrze się prowadzi. Potrafi pokazać kuperek nie jednemu nowszemu modelowi :-)
silnik pracuje b. ladne, daje rade :) jednak bierze troche oleju (ale to chyba norma przy takim przebiegu)
czasami problemy z wrzuceniem jedynki i wstecznego. Cos niedobrego dzieje sie za sprzeglem. Prawdopodobnie wylamany plastik przy pedale - samoregulacja naciagu.
autko prowaszi sie swietnie. troszke slabe hamulce. poza tym - bez zarzutu.
wersja chamade, wiec przy troche kiepsko.
ok
super. w zimie cieplutko (i to w maire szybko), w lecie szyberdach.
jest ok. jestem dosc wysoki i mam dlugie nogi, wiec czasami jak siedzilem obok kierowcy, moje kolana przeszkadzaly wrzycac piątkę. Ale podczas kierowania - zero stresu :-)
niezle, niezle.
super. na trasie (przy jeździe bez szaleństw) potrafiła wziąć 6l/100km. W zimie do 7l/100km. W mieście deczko wiecej (do 8l/100).
Świetne autko za niską cenę. Dobry model można kupić już za 3´500 zł. Duży przebie w niczym nie przeszkadza. Jak ktoś ma zamiłowania do mechaniki 90% rzeczy jest w stanie zrobić we własnym zakresie.
W zasadzie dobrze. Tylko podświetlanie przycisków nie działa - poprzepalane lampki.
Atarutkie autko, ale tylko raz zawiodlo. Po kupnie. Przewody wysokiego napiecia byly juz tak stare, ze prawie sie lamaly w rekach.