: To auto moze sie podobac lub nie - proponuje wszystkim przejazdzke tym autem - mialem juz rozne auta ale to jest numer 1 - jesli po 3-4latch bedzie bezproblemowe kupie nastepna wersje.
Super auto dla rodziny czy tez samotnej osoby - osiagi porownywalne z autami lekko sportowymi, wygodne, pakowne b. drogie przy zakupie w Polsce roznica jaka zaplaci mialem Lellek opole to ponad 70tys zl. Polecam Broker auto zamawiaja w prost z fabryki Porsche moja konfiguracja kosztowala 410,000zl z oplatami! Lellek 485,000
Cennik porsche w niemczech zaczyna sie wersja S ponad 70,000€ w Polsce 92,000€ poniej bylo jeszcze lepiej cennik opcji jest drozszy niz w Niemczech np. Porsche Dynamic Chassis Control w polsce kosztuje 4000€ a w niemczech 3,200€ i kazda opcja to wyzszy koszt w PL ??????????
Silnik fenomenalny - mocy jest poddostatkiem choc waga pojazdu to prawie 2T - wolnosacy V8 ekonomiczny do wersji Turbo!
Nie jest to PDK jak w 911 z 2010 troche sie zastanawia nad przelozeniami w miescie. Lecz narzekac nie mozna
Fenomenalne auto na Polskie drogi = oczywiscie b.dobry na teren choc za ta cene byloby grzechem wjezdzac na off-road! Mam nadzieje ze uklad poduszek nie siadzie jak w Mercedesie S. za ktora musialem zaplacic 18tys!
przestronny szyby wielkie lusterka i szereg ustawien kamer, sensoeow itd mozna by dlugo pisac. B.latwy w manewrowaniu w ciasnych uliczkach i parkowaniu.
4x4 klima i ogrzewanie i wentylowanie Lepszy sytem (czas nagrzewania lub nawiewu) niz w MB S.
zawsze moze byc lepiej, co do osiagow, mocy, wagi itd.
Dlugo zastanawialem sie pomiedzy Turbo, a S i b.dobrze wybralem
spalanie minimalne co do turbo to roznica 10L - 98 okt.
tez i dalszych napraw - turbo ma sprezarke co powoduje nastepny bol dla portfela. Jesli ktos potrzebuje auta na codzien MIasto i caloroczne zima do 33,000km/r polecam wersje S. Turbo nadaje sie na autostrade w Niemczech nie na miasto i na male przebiegi roczne (chyba ze ktos ma udzialy w Orlenie
: )
Cena jest adekwatna do auta JESLI jego zakup czy konfigurowanie odbywa sie u dilera w niemczech.
auto posiadam od lutego \'11- zatem jest nowe i nic mu nie dolega
auto posiadam od lutego \'11- zatem jest nowe i nic mu nie dolega