myslalem o silniku 3.0 v6 ale nie jest zle po miescie i tak nie naszalejesz a na trase predkosci 190 to zaden problem:)
zazwyczaj jezdze 130-140 w srodku totalna cisza:))))
bardzo fajna skrzynia to moj pierwszy automat:)tiptronic:)
brak jakich kolwiek szarpan auto idze caly czas do przodu jak na jednym biegu:)
auto z racji masy i wielkosci swietnie trzyma sie drogi uklad kierowniczy bardzo precyzyjny to jesli chodzi o lato:)
jesli chodzi o zime auto czasem nie pewnie sie zachowuje gdzie w innych samochodach nie mialem z tym do czynienia... bez wiekszych przygod ale tutaj maly minus...
do przodu bardzo dobrze choc inie nazekaja na slupki to w polo 2003 rok musze powiedzie ze slupki sa duzo gorsze. Do tylu hmmm slabo lusterka powiekszaja co nie daje rzeczywistej odleglosci ale naszczescie jest czujnik parkownia:)))
wszysko na miejscu choc w mojej wersji (najbogatsza) jest mnowstwo przyciskow to nie mam problemu od samego poczatku:) wszysko pieknie wyglada kazdy jak wsiada robi wielkie \"galy\":))) materialy bardzoe wysokiej jakosci jak dla mnie
i tu mam problem po pierwsze moj uklad chlodzenia lub grzania nie zawsze dziala!!! bylem u jednego mechanka problem z kablem od sterowania niby zrobione a nie jest ale damy rade z tym nie jest to duza usterka jak sadze kupie nowe kabelki i po problemie:)
prawdziwa limuzyna miejsca jak w wanie WIELKA przestrzen czy to z przodu czy z tylu a bagaznik mozna by szafy przewozic:)))
TOTALNA cisza w srodku brak jakich kolwiek swistow powietrza czy dzwieku silnika (benzyna ale mysle ze diesel tak samo) przy duzych predkowsiach nie trzeba podnosc glosu przy rozmowie czlowiek cieszy sie jazda i muzyka jaka sobie pusci. Swietne naglosnienie specjalnie zaprojektowane do tego samochodu na ale to w koncu francuzka \"S\" klasa
po miescie no coz swoje musi luknac ale przy spokojnej jezdzie nie ma tragedi zalozyl bym gaz ale z racji ze autem jezdze z trasy gdzie przy predkosci 130-140 pali 8-9 litrow nie zakladam...
za taka cene otrzymujemy piekna duzo limuzyne jak dla mnie o pieknej lini (dla innych chyba tez bo nie jeden patrzy wzrokiem za moim samochodem) o bardzo dobrym wyposazerzu i komfortem podrozowanie:)
gdyby auto nie stalo pod domem przez 2 tygodnie przy sredniej tem -25 stopni nie mial bym problemow z pierdolkami typu awaria podnoszenia przedniej szyby naprawa 80zl czy klapy bagaznika naprawa 60zl
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 16V 158KM 116kW