: Kupilem go z przebiegiem 200.000km i mysla aby przejechac dosc wygodnym i oszczednym autem parenascie tysiecy km. Interes zmusil mnie do pokonywania wielu km i tak oto zrobilem nim jeszcze 282tys. km-ponad 56tys. km rocznie. Caly czas liczylem sie z faktem tego, ze bede musial myslec o czyms mlodszym. Co 10tys. km balem sie coraz bardziej, ze to auto w koncu sie zepsuje. Kiedy nawalily hamulce, to pomyslalem, ze sie zaczyna powoli i tak juz sie bedzie sypac. Po przekroczeniu 300tys. km mile mnie zaskoczylo i zauwazylem, ze to jednak bardzo solidne auto. Tak oto dobijam powoli do pol miliona kilometrow. Wczesniej auto jezdzilo we Francji gdzie bylo serwisowane i nie wymagalo napraw. procz obowiazkowych rzeczy. Mam ksiazke serwisowa. Sam podczas przejechania nim 282tys. km wymienilem: pompe wspomagania hamulcow, maglownice, tarcze i klocki hamulcowe, koncowki drazkow, amortyzatory, tlumik koncowy, czujnik temperatury, akumulator, filtry i plyny, zarowki i powietrze w oponach:) VIVA PEUGEOT! Zeby ladnie zabrzmialo mozna napisac, ze ponad 12 razy okrazyl Ziemie po Rowniku bez remontu silnika i ogolnie powaznych remontow, procz koniecznych do wymiany czesci.