Ocena kierowcy - Peugeot 605

Discover1 discover1@lycos.de, 18 lat temu
Silnik 2.1 D 82KM 60kW
Rok produkcji 1991
Peugeot 605 2.1 D 82KM 60kW 1989-1995 - Oceń swoje auto
jak za 3200 zł jest naprawdę STRASZNIE zadowolony. Wszyscy na ulicy się oglądają i patrzą, co to za młodzian prowadzi takie auto (w kolorze czarnym) :)
Silnik SUPER ... bardzo oszczędny, jak na tej klasy auto. Przyspieszenie SUPER. Jestem 19-to letnim szczesliwym posiadaczem tego auto i jest BARDZO z niego zadowolony
raczej dobrze, trzeba się trochę tą wajchą namachać.
Mam to auto dopiero od ok. miesiąca (21.05.2006) i nie narzekam....ładnie pochłania "nierówności" polskich dróg. Jest bardzo elastyczny.
jeśli chodzi o wygląd auta...prezentuje się SUPER !! oczywiście z pożadnymi alufelgami. Jeśli chodzi o widoczność w sensie lusterek - odpowiednio ustawione - nie ma problemu przy jeżdzie po mieście...a przednia szyba...OGROMNA !! :) jak nie widać, zawsze można przez szyber wyjeżeć :)
Posiadam to auto w kolorze czarnym...prezenutuje sie NIEBYWALE !! dałem za nie 3200 !! (słownie: trzy tysiące dwieście złotych) !! jak za taka cene ... jestem OGROMNIE zadowolony !!
Niestety nie mam klimatyzacji, tylko szklany szyber, ale jak narazie nie narzekam
O jaa...ale tam jest miejsca !! jak w dobrej klasy Mercedesie !! a w bagazniku chyba z 4 osoby się zmieszcza :)
Dałem "dobrze", chociaż wyciszenie jest raczej "przeciętne", ale lubie ogłos pracy silników Diesel-a :)
Napisze tak - wlewam za 20 zł - robię ok. 100 km PO MIEŚCIE !! a mam 19 lat i trochę ciężką nogę :) to chyba mówi samo za siebie :) lepiej niż na GAZIE !! niestety dokładnych statystyk nie znam. (minimalne dałem 2, ponieważ zawszę mogą Cie holować (z włączonym silnikiem oczywiście ) :)
jakosć - (to jest najwyzszy model Peugeot-a , czyt. luksusowa limuza) jak wyżej / cena : 3200 zł (też jak wyżej:) ) ...jak już pisałem, jestem 19-to letnim OGROMNIE zadowolonym posiadaczem tego niebywałem auta (to mój 1-wszy samochod :) )
Czasem jest troche stresu ...ale generalnie jest ok . Jak narazie nie narzekam.
po poprzednim właścielu została mi przekładnie do wymiany (cieknie) - z tym chyba związane są luzy na kierownicy ) oraz przewód hamulcowy.

On - zużycie paliwa dla silnika 2.1 D 82KM 60kW [l/100km]

3,6