Na razie fajny i chyba nieco niedoceniany (w rankingach popularnosci polskich kierowców) samochód - zobaczymy jak będzie dalej
Na chwile obecną b/zarzutu. Ciagnie \'z dołu\" jak diesel ale o wiele, wiele ciszej.
Jak na razie precyzyjna,chociaż w stosunku do poprzedniego auta ma dłuższy skok wymagający przyzwyczajenia.
Jest dosyć sztywne )czytaj proniemiecki) na nierównym nieco je słychać i moze buc głosne, ale po płaskim pełny comfort - po prostu płynie
Jak dla mnie b. zarzutu, ale dla mniej wprawionych wymaga przyzwyczajenia (przedni boczny słupek przy skręcie w prawo oraz jazda do tyłu - pomagają precyzyjne czujniki cofania)
Tu jest naprawdę nieźle - pomimo pierwszego wrażenia związanego z mnóstwem funkcji i tym samym \"guzikologii\", wystarczy kilkadziesiąt km by opanować wszystko . Kompletnie nie przeszkadza elektryczny hamulec ręczny z lewej! (ma swój urok)
tutaj bomba szybko i płynnie.
Jak dla mnie wystarczająca. Auto wygodne dla 4-ech osób 9piata tylko na któtsze odcinki) oraz kierowcy w granicach 180 cm (max. do 185)
Nie ma o czym pisać, do 160km/h (nawet 170 przy obrotach od 3-3500k) silnika praktycznie nie słychać (szum opon i powietrza)
jak na ta mase i ten typ silnika benzynowego jest nieźle. Jazda eko wymaga cierpliwosci i przyzwyczajenia - niestety auto kusi do szybszej jazdy
w stosunku do ceny jaka zapłaciłem daję zdecydowane 6
na razie wszystko jak nalezy
Bez uwag.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 THP 156KM 115kW