Ocena kierowcy - Peugeot 407 SW

pit, 14 lat temu
Silnik 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Rok produkcji 2006
Peugeot 407 SW 2.0 HDi FAP 140KM 103kW 2009-2011 - Oceń swoje auto
Inne : Smiesznawe są opinie malkontentów w porównaniu do większości ocen o tym samochodzie. W dużej mierze ci\" niezadowoleni\" chyba nigdy w tym samochodzie nie siedzieli bo jak na przykład można napisac o niewygodnych fotelach gdy pozostali wymieniają to jako atut. Jak gość może pisac, przepraszam, ale brednie o skandalicznym działaniu assistance. Osobiście miałem sposobnośc sprawdzenia i współpraca, dodam w środku nocy, rewelacja. Malkontenci pokażcie mi samochód, w którym nie siadają elementy elektroniki- nie ma takiego a prym w awaryjności wiodą marki niemieckie. Zwracam jednocześnie uwagę, że podzespoły do samochodów wielu marek produkowane są w kilkunastu fabrykach na całym świecie i gadka typu - samochód jest syfiasty bo padł czujnik ciśnienia oleju świadczy tylko o braku obiektywizmu piszącego takie słowa. Jeżdżę wieloma markami i to z dużo wyższej półki i muszę przyznac, że Peugeotem 407 jeździ się naprawdę miło i komfortowo a w porównaniu z passatami czy a4 pod względem wykończenia i estetyki bije konkurentów na głowę. Żałuję jedynie, że nie wybrałem mocniejszego silnika choc przy wyższych obrotach jest O.K. Całośc naprawdę zasługuje na polecenie.
Jestem bardzo zadowolony z samochodu nie mam z nim najmniejszych problemów. Jedyne co trzeba było wymienic to czujnik ciśnienia oleju (czyli zwykłe eksploatacyjne wymiany podzespołów, na które przychodzi czas) . Serwis działa rewelacyjnie. Jedynie te felgi nieprzelotowe skaranie boskie z nimi.

On - zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi FAP 140KM 103kW [l/100km]

7,4