: ergonomiczny, lepszy jak moj poprzedni passacik
: czujniki ciśnienia urywają się
Przeniesienie napędu
: sprzęgło siadło przy 140tyś i sporo kosztowało
: trzeba sprawdzać co jakiś czas bo czasami nie słychać a zużyte
samochód choć troszke kosztowny w eksploatacji ale podnosi innym ciśnienie, najlepszy na długą trase wtedy dopiero sie rozkręca, jak o wszystko trzeba dbać i inwestować, chcesz jeżdzić to dbaj, wszystko sie psuje nawet czołgi
silnik bardzo dobry jak dla mnie ale wycieki to normalka!!!!!!!!!!!troche szkoda ale zawsze mam z tym problemy i nie tylko w tym aucie
spoko ale jadąc po polsce na 5tym biegu robie 600km i ciągle mam połowe zbiornika, w niemczech juz tak wesoło nie jest jak wrzuce 6tke
dobry jak nie zacznie sie sypać, 140tyś i łożyska do wymiany
słupki przeszkadają i to strasznie ale da sie eprzyzwyczaić
po mieśćie średnio ale samochód jest stworzony na długie trasy, trasa z angli do polski (1775km) na 1,5 zbiornika jakieś 100litrów
słabo działa klimatyzacja, trzeba długo czekać żeby schłodzić samochód podczas upału
przód sporo mejsca ale tył nie za ciekawie, samochód dla młoych rodzin z małymi dzieciakami albo dla par bez dzieciaków z dużym bagażem
nie najgorsze, ale mogło by być lepiej
ekonomiczny jeśli chodzi o paliwo po trasie jak i w mieśćie, ale naprawy kosztowne
jak na polske to zbyt wielka, w angli 4ro latek kosztował mnie w przeliczeniu jakieś 30tyś w polsce ten sam model i rok koło 50tyś
czujniki ciśnienia opon poodpadały, jeżdze bez bo po co, problemy z esp, przeszły po restarcie kompa, zawodność zawieszenia, sforzeń siada i czasami szczela przy pełnym skręcie, czarne oprawki przy szybach z aluminium zasniedziały i odpada farba, tylna szyba problem z wycieraczką - czasami sie zawiesza, WD40 i sytuacja pod kontrolą, tylna szyba pasażera popsuty mechanizm, dach panoramichny zepsuty mechanizm, podłokietnik zepsuty mechanizm, problemy z włącznikiem świateł stop (zapalanie sie problem esp i przepalone żarówki przy przyciskaniu hamulca
tarcze sprzęgłowe po 140tyś plus koło zamachowe, (ślizgało sie)koszt około 4tyś, łożyska przednie sie sypneły na raz i gruchotały
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V 136KM 100kW