Bardzo dobry samochód za te pieniądze. Wyróżnia się komfortem, bardzo przytulnym wnętrzem - welur, miękkie fotele i optymalnym zawieszeniem. Silnik cichy, dynamiczny kiedy trzeba. Odpowiada moim wymaganiom w 90% - 9% niezadowolenia to trochę większe zużycie paliwa.
Bardzo elastyczny - idealny do spokojnej jazdy, dość wolno wchodzi na wysokie obroty - nie nadaje się za bardzo do sportowej jazdy, chociaż powyżej 4000obr/min jest naprawdę szybki.
na zimno biegi chodzą dość ciężko (gęsty olej), czasami problemy ze wstecznym (wymaga wysprzęglenia) poza tym precyzyjna - również nie do sportowej jazdy ze względu m.in. na długi skok dźwigni
Zawieszenie bardzo dobre na nasze drogi - jest miękko i bardzo komfortowo, przy czym bezpiecznie jeździ po zakrętach. Do naprawdę szybkiej jazdy może być zbyt miękkie ale to samochód rodzinny a nie na tory wyścigowe - wg mnie takie właśnie powinny być zawieszenia dzisiejszych samochodów w wersji na polskie drogi
całkiem dobra
w porządku
bardzo dobra
naprawdę wygodne wnętrze
to jeden z największych plusów tego auta - w ogóle silnika nie słychać do 4000 obr/min potem troszke ryczy, ale w porównaniu do konkurencji wypada lepiej, szczególnie do diesli
tu niestety trzeba się liczyć z wydatkami ale bez przesady. To w końcu benzynowy silnik 2,0 litry, masa auta 1,3 tony. Na trasie przy delikatnej jeździe można spalic nawet 6 l/100, przy naprawdę szybkiej 10 l/100 - podobnie w mieście
Bardzo dobrze
mam go dopiero rok ale nie mam powodów do narzekań. Do tej pory nic nie robiłem.