Ogólnie dobre auto mogące (szczególnie komfortem jazdy) konkurować z autami japońskimi czy niemieckimi. Ładny wyglad zewnętrzny. Bardzo dobre nagłośnienie fabryczne (JBL). Nawet niedrogi radiomagnetofon podłączony do tego nagłośnienia gra rewelacyjnie. Lepsze (montowane seryjnie) nagłośnienie słyszałem tylko w Mercedesie S-Klasa.
ośmio zaworowy 1.8 - brak mocy na wyższych obrotach ale za to dobra elastyczność,ciągnie już od 2500obr.
Haczy dwójka i wsteczny ale za to "czuć" kiedy bieg wchodzi
Rewelacja! Jeździłem Toyotami ,Oplami, i innymi markami ale dla mnie to zaw. sprawuje się bardzo dobrze. Idealnie trzyma się drogi , na zakrętach zostawia za sobą BMW i inne "lepsze furki" przy tym bardzo wygodny i cichy.Minusem są wysokie koszty naprawy zawieszenia.
Lepjej niż w Renault Megane i Toyocie Carinie.
Nic nie można zarzucić.
Zimą parują szyby i zimno w nogi .
Jak na samochód tej klasy to znakomicie. Podróż w pieć dorosłych osób a trasę nie stanowi żadnego problemu. Pojemny i ustawny bagażnik.
Cicho , nawet przy 170km/h można spokojnie ronmawiać.
średnio 9,5 l/100 .W trasie przy bardzo spokojnej jeździe mozna zejść do 7,2/100.
W mieście około 11/100.
Całkiem fajne autko. Za 35000 można kupić ładny i dobrze utrzymany egzemplarz i posłuży jesze ładnych parę lat.
ogólnie nizle jak na francuza. Problemy z tarczami hamulcowymi. Dość drogie częsci, chociaż znacznie tańsze od części do Renault.
Jeżeli ktoś dba o samochód nie przysparza on wiekszych problemów.