Naprawdę myślę, że to świetne auto i polecam tym wszystkim, którzy szukają samochodu dużego, wygodnego i przestrzennego dla całej rodziny "kombi"
Silnik jak dla mnie jest wystarczająco mocny i elastyczny
mam automata, pracuje bardzo płynnie, polecam gorąco ze względu na wygodę w mieście - brak mieszania gałką w korkach. A do super sprawy należy tryb "SPORT" świetnie redukuje biegi i ciągnie do 5500 obrotów zanim zmieni bieg a przy tym ten dźwięk silnika - BAJKA
Układ jezdny bardzo dobry, doskonale pokonuje różne dziury i nierówności. Pracuje precyzyjnie
Bardzo dobra
Wszystko tam gdzie powinno być, poza włącznikiem świateł awaryjnych
Byłem miło zaskoczony szybkością nagrzewania się silnika a tym samym kabiny. Doskonale.
Wydaję mi się że jest bardzo dużo miejsca dla kierowcy i dla pasażerów. Mam kombi więc jest sporo miejsca na bagaże.
Wyciszenie dobre w porównaniu z mniejszymi autami, przy 130 k/h i więcej robi sie już trochę głośniej
Auteczko pali mi w trasie 8,5 l a w mieście 11-12 l. Przypominam że to automat. A przy naprawach nie korzystam z ASO ponieważ są dosyć drodzy "za drodzy"
Samochód oferuje nam sporo wygody, bezpieczeństwa i przestronności. Sądzę, że cena takich aut idzie w parze z jakością.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V 136KM 100kW