Świetna limuzyna. Reprezentacyjne autko z ciągle świeżym wyglądem. Jest na czym zawiesić oko.
Gdy go kupowałem spodziewałem się czegoś mocniejszego. Z wyprzedzaniem nie ma problemu ale czuć, że trochę mocy mu brakuje.
Jak dla mnie zbyt mało precyzyjna skrzynia. To z pewnością kwestia przywyczajenia, ale to jednak nie to.
Jeśli chodzi o przełożenia to wszystko ok. Bardzo elastaczny piąty bieg.
Auto jedzie jak po szynach. Bardzo pewnie w zakrętach.
Do przodu ok. Z tyłu przydałyby się czujniki parkowania. Wysoki kufer dużo zasłania.
Prawie bez zarzutów. Trochę nieporęcznie umieszczone uchwyty na kubki. Schowek pasażera jest trochę za mały.
Klima mrozi. Nagrzewnica grzeje. Jest doskonale.
jako, że to duże auto to mijesca jest mnóstwo. O dziwo nie ucierpiała na tym przestrzeń bagażowa.
Tak duże auto powinno być dobrze wyciszona, a nie jest. Przy większych prędkościach 170-180 km/h juz nie można normalnie rozmawiać.
Umiarkowany aptetyt - 10 litrów/100 km. W sumie niezły wynik przy moim stylu jazdy.
Ekskluzywna limuzyna za niska cenę.
Trochę skrzypią plastiki, wymieniłem linkę hamulcową i silnik krokowy biegu jałowego.
Wymieniono: tarcze tył, łożysko tył, drążki stabilizatora, tłumik drgań za kolektorem wydechowym. Na drodze auto jeszcze mnie nie zawiodło. ;)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V 132KM 97kW