ciekawe auto mało spotykane na drodze proste rozwiazania
fajny prosty silnik dobrze współpracuje z lpg elastyczny przy dużych predkosciach dobrze przyspiesza
płynnie fajnie zmienia biegi elastyczna
auto sportowe ale do tego bardzo komfortowe dobrze trzyma sie drogi ocena nie tylko moja ale takż e kierujacych nim
auto poniekąd sportowe ale bardzo wygodne wygodne fotele nie jak w golfie wiercisz sie z tyłkiem i nie możesz sobie znależć miejsca tu komfort na naj poziomie
ok super tanie czesci choc mało ich kupuje tylko eksploatacja
bardzo szybko sie nagrzewa klima manual ale ok bardzo dobry nawiew można włosy suszyć
mam 188 cm i tu sie czuje bardzo dobrze nie skrepowany z tyłu jak bym był niższy i fotel do przodu myśle ze było by ok ale to coupe
nie jak w peugeot 607 czy bmw e 65 czy s klase ale ogólnie cicho silnik cisza nie słychać
rozrzad ok 30 zł wszystkie cześci pozatym nic nie robiłem bo nie ma potrzeby prosze mnie nie zrozumnieć ze nic nie robie to wszystko do robienia jestem pedant do aut jesli coś puka stuka nerw i robie ale nic sie nie psuje
długo szukałem i sie najezdziłem po jedna sztukie 300 km i nawet nim nie jechałem a gościa myślałem ze udusze zdjecia piekne a na miejscu szok szukałem za 5 tyś a dałem prawie 9 tyś.
nie psuje sie
nic brak usterek