Auto jest niespotykanie wygodne, niektóre auta z wyższej półki nie dorównują mu pod względem wygody podróżowania. Świetnie!
Nie mam żadnych zastrzeżeń, tym autem jeździ się z przyjemnością!
Bezproblemowo, jeździłem i jeżdżę różnymi samochodami i najbardziej podoba mi się to, żeskrzynia nie haczy i działa precyzyjnie
Jest w porządku, mój egzemplarz nie jest ani za twardy, ani za miękki, ładnie bierze zakręty nawet z większą prędkością
Nic nie ogranicza widoczności - mam fabryczny spojler na klapie tylnej, bardzo pomaga w manewrowaniu
Jestem przyzwyczajony do francuskiej ergonomii, dlatego wysoko ją oceniam. Obsługa osprzętu intuicyjna.
Jak to zwykle bywa w dieslu, bardzo wydajne ogrzewanie, wentylacja również OK, czasami zimą jest aż za gorąco!
No tutaj nie ma się czego przyczepić - miejsca jest tyle, ile powinno być w samochodzie klasy średniej wyższej!
jak na diesla jest rewelacyjnie - pasażerowie mają problemy z rozpoznaniem, czy to diesel czy benzyna!
Auto pali w jeździe mieszanej do 90 km/h mniej niż 5 litrów (w tym jeźdżę czasem 120 km/h, np. przy wyprzedaniu)! Części niezbyt drogie - dużo zamienników. Naprawy we własnym zakresie, w miarę możliwości, więc po taniości!
Nawet lepiej niż doskonale - auto kupiłem za takie grosze, że aż miło! Jak na te lata - auto najwyższej jakości (wyposażenie, ocynk itd). Lepszego mi nie potrzeba!!!
Byłoby idealnie, gdyby nie francuska instalacja elektryczna - to moje drugie auto, w którym padł sterownik centralnego zamka w bagażniku - zawsze mnie to denerwowało. Delikatne zawieszenie. Poza tym wszystko OK!
Przy takim przebiegu i jeżdzie przez 15 lat po polskich drogach nic poważnego się nie stało i oby tak dalej! (bez wciągania oleju, turbo też w porządku).
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 TD 90KM 66kW