Nie wiem czy tylko mój model jest tak zawodny ale żałuję ,że go kupiłem.Usterki mogę porównać jak domino które ktoś wprawił w ruch jednym pstryknięciem. W ciągu 3 miesięcy doliczyłem sie 22 usterek (większych i drobnych). Gdyby nie jego zawodnośc to by było świetne auto.Komfort bardzo wysoki jak na taką cenę!
Co do pracy silnika- bez zastrzezeń. Mógłby być bardziej elastyczny na niskich obrotach.
Wajcha do zmiany biegów długa jak kij i wielka jak dżojstik z lat 70 ubiegłego wieku :) poza tym Ok
Duże kłopoty z zawieszeniem (gumki na amortyzatorach)! Tylnia oś do kitu. pomimo tego nie "trzepie"
NIe ma tzw: "martwych punktów" za to wskazany mały spojler na klapie bagażnika pomagający przy parkowaniu tyłem
Może być
bez problemu. Jedynie przy kilku osobach podczas deszczu mogą szyby parować.
Dobrze wyprofilowane fotele !!
grd turbo pracuje głosniej!!!!
jak na TD 7 litrów to chyba dobry wynik
Skaczą wskazówki od obrotów i prędkości.Zawieszają sie przyciski od el. szyb. drzwi opadają.piszczy wentylator.świecą sie jakieś "nieznane" kontrolki. fotel się rozwalił.Przełaczniki od kierunkowskazów i świateł zawodne bardzo!!! MAM WYMIENIAĆ JESZCZE???? PO PROSTU KATASTROFA!!!!!
HAHAHAH liczne wycieki oleju górą. dołem-między skrzynią bieg. a silnikiem. Wycieki płynu z chłodnicy. 3 razy przegrzałem głowice i 3 razy była naprawiana!! Usterka ślimaczycy! Tylnia oś do d..y!! I jeszcze wiele wiele więcej!!!
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 TD 90KM 66kW