Auto mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło. Sześciobiegowy automat to po prostu bajeczna jazda. Jak ktoś nie umie jeździć cvt to narzekać zawsze będzie. Komfort nieporownywalny i ta spokojna praca silnika. A kiedy trzeba to z kopyta leci - ma zryw. Poza tym 4x4 wlączane na żądanie moje - niezastąpione. Że benzyna. Przynajmniej cicho w środku i wolnossący. Żadnych problemów ani uciążliwychawarii jakto mamiejsce w dieslach. A jak ktoś nie jeździł to się niech nie wypowiada że coś nie tak. To jest ulepszona i ładniejsza wersja outlandera. Ale o tym trzeba się samemu przekonać.
Dynamiczny i bezawaryjny
Bardzo plynne przełożenia i jazda. Komputer cały czas dostraja skrzynie do sposobu jazdy i prędkości, i w każdej chwili można depnąć. I skrzynia ani trochę się nie zadławi. Bardzo inteligentnie zestrojona.
Bardzo dobrze pracuje na nierownościach. Prawie wogole się nie przechyla na zakrętach i dobrze sie trzyma drogi.
Bardzo ładna linia. A przód jeszcze ładniejszy.
Troche przy 140 szumi w szczelinach drzwi ale to może dlatego że nie słychać aż tak silnika jak to jest w dieslu.
Jak dla mnie na tą masę to przyzwoicie. Jak ktoś narzeka niech kupi sobie pande. Zawsze śmieszą mnie komentarze że ma wąchac paliwo... Haha. Moc z czegoś musi być.
Brak
Brak