Układ elektryczny
: żarówki - co 1000 km wymieniam jakąś żarówkę - ale ten model już tak podobno ma
za te pieniądze - doprawdy nie dostaniemy nic lepszego - śliczne auto z bardzo dobrym wyposażeniem - według mnie konnkurerncji w tym segmencie brak
rewelacja - choć muszę przyznać że nieco głośny ( w 407 ten sam tyle ze 110 brzmi zdecydowanie ciszej ). Spalanie od 5,3 do 7,7 litra w zalezności od stylu jazdy i pory roku.
jeździłem wieloma peugotami - w tym odziwo wszystko ok - nie chaczy, lekko pracuje - tylko przełożenie dla 90 km mogłoby być inne - ale coż sam wybierałem SW i 90 koników to trochę mało,,,
ok - wymiana drążków kierowniczych po 60000 obie strony - koszt nie całe 1000 zł....
doskonale a nawet lepiej - mam wersję SW ze szklanym dachem więc trudno o lepszą widoczność ;P
wszystko na miejscu - jak dla mnie 5 +
climatronic - nawet latem przy odsłoniętym dachu ( mam czarny samochód ) w środku jest ok
nic dodać nic ująć - jak na kompakt - czuje się jak w autobusie:PPP
są cichsze auta - ale szklany dach i relingi muszą trochę hałasować - ogólnie nie jest źle można komfortowo pojechać na koniec europy;)
tutaj tylko dobrze - pali mało pod warunkiem że jedziemu po mału - dużo podróżuje więc nie zawsze pilnuje spalania - i łatwo wskoczyć powyżej 6,5 poza miastem - ciekawostka po miescie można palić mniej - ale to prawdopodobnie przez dziwnie zestopniowane biegi...
jak wyżej- według mnie rewelacja
wymieniony rozrząd po 40.000 na gwarancji (haczył o obudowę wydając przeraźliwe dźwięki), łożysko prawe po 70.000, uszczelnicze na półosiach gdzieś koło 50,000, - wszystko na gwarancji więc ok!!!
brak - nigdy na drodze ne zostałem - jestem zadowolny - auto uznaje za niezawodne
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 HDi 16V 90KM 66kW