Układ elektryczny
: Coś z klimą, że na ECO dmucha ciągle ciepłem nawet w zimne dni.
Ogólnie jestem zadowolony, jednak teraz mam już inne oczekiwania od samochodu.
Pracuje wprawdzie cicho, ale czasami trochę wariuje. Elastyczność przyzwoita, niestety przyspieszanie zaczyna się na wysokich obrotach. Trochę za duże spalanie. - 10 l.
Słaba. Problem z szybką zmianą biegów. Wsteczny czasami nie wskakuje za 1 razem.
Nie za twardo, nie za miękko. Jak na kompakta uważam, że bardzo dobrze. Dla mnie perfekt.
W przód bardzo dobrze. W tył dobrze. Jednak słupki i \"trójkąciki\" w przednich drzwiach mocno ograniczają widoczność podczas skręcania.
Jak dla mnie - dużego faceta jest przyzwoicie. Trochę za nisko lewarek zmiany biegów. Blokadę drzwi wsadziłbym też obok sterowania szyb i chyba tyle. Bardzo dobry pilot to radia.
Chłodzenie dobre, ogrzewania nie dobre. Praktycznie brak nawiewu na nogi. Z tyłu brak czegokolwiek. Dobrze chłodzący schowek.
Z przodu jest nawet jak dla mnie (193 cm wzrostu) bardzo dobrze. Z tyłu, za mną już nie tak ciekawie, ale dwie duże osoby bez większego problemu sobie siedzą. Choć z zewnątrz wydaje się lepiej, nie jest źle.
Na postoju silnika wcale nie słychać. Po trasie tylko 6 bieg by się przydał. Wg. mnie jest super.
O dziwo nie jest tak tragicznie jak by się wydawało. Wprawdzie spalanie nie napawa optymizmem, ale koszty napraw i części są do zaakceptowania.
W miarę tani w zakupie, ale jakość przyzwoita. Nie ma co za wiele oczekiwać od tej klasy auta. Lepiej niż Ford, czy Renault.
Jest tego kilka rzeczy: spryskiwacz tylnej szyby, opadnięte drzwi, przednie żarówki H7 - masakra, w zimne dni problem z pilotem. Jest sporo, ale mało uciążliwe.
Jak na dwa lata i 30 tys km to poszła pompa wspomagania - 400zł (używka z wymianą) i teraz właśnie sprzęgło (900 zł z wymianą)