Brakuje mocy dopiero powyżej 2tyś robi się ciekawie, generalnie oszczędnościowe spalanie jak na 2.0HDi
Nie za bardzo się jeszcze znam ale chyba za krótkie przełożenia wbijam jeden po chwili 2 za chwilę 3 i przy 50 Km/h już trzeba 4, 5 wchodzi przy 70 Km/h bo inaczej muli
Jak to francuz lubi się bujać jest miękki w porównaniu z niemieckimi autkami ale dobrze trzyma się drogi na razie mi nigdzie nie ucieka
Wielka szyba z przodu to zaleta ale przednie słupki to już wada, czasem się trzeba w fotelu wygiąć by sprawdzić czy aby jakiegoś przechodnia na maskę \"na gapę\" nie zabrać tylna szyba i lusterka dają pełny obraz na to co się dzieje za pojazdem.
Dużo miejsca dla kierowcy kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach wygodne fotele dodatkowo regulowany góra/dół, ogólnie stanowisko kierowcy bardzo dobre reszta mnie nie interesuje bo ja tam nie siedzę moje miejsce jest za kółkiem
Jak klima popsuta a na zewnątrz duchota to przy małej prędkości nawet otwarte okna na niewiele się zdają....
Wydaje mi się, że 5 osób takich średnich nawet w miarę komfortowo może się przemieszczać z punktu a do punktu b
na 4 biegu pracy wentylatora nie słychać radia słychać tylko lekki pomruk silnika.
hmmm... ocena pośrednia bo jeśli chodzi o spalanie to dla mnie jest satysfakcjonujące ale ceny części mogą przyprawić o ból głowy
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi 8V 90KM 66kW