Ocena kierowcy - Peugeot 307 I Hatchback

Silnik 2.0 HDi 8V 90KM 66kW
Rok produkcji 2001
Peugeot 307 I Hatchback 2.0 HDi 8V 90KM 66kW 2001-2005 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Układ elektryczny : Śniedzieją styki np od nagrzenicy na zbiorniku paliwa zarówki to 2 miesiące i wymiana a weź je wymień koszmar
Zawieszenie : porażka wymiana łożysk przód po 10 k km znów je słychać z tyłu tez trzeba robić belka koszt 1300 zł naprawy
Karoseria : miękki lakier rysuje sie na myjni mam punto i nic takiego nie ma tam miejsca a myje na tej samej
NIE kupujcie dobrze radze chyba że macie za dużo pieniędzy jak już chcecie puga to do 2000 r potem to jest porażka auto nie na nasze drogi spalanie w zimę jak i w lato po mieście bardzo duże na trasie jest ok
ekonomiczność na krótkich 4 km trasach i spowrotem jazda bardzo ekonomiczna ok 8l w zimę 10 trasa ok 4 osobu bagaż klima 6.3 na 100 przy średniej prędkości 100 km/h
Cena zakupu może niska ale cena części w aso to pomyłka i ich ilość także
nie mam już siły do tego auta cały czas coś jak nie z tyłu to z przodu :/ kto go wymyślił aso nie polecam byłem bo nie dziłała mi nagrzewnica tzn raz działała raz nie pojechałem i dowiedziałem się że trzeba ją wymienić koszt 1400 zł haha a doszedłem sam do tego i okazało się że styki zaśniedziałe
co tu pisać o niezawodności jak wszystko zawodzi silnik jako co ok osprzęt już nie wszystkie czujniki itp sypią się cały czas zawieszenie makabra już się przestałem przejmować że mi coś stuka i puka żałuje że nie wybrałem innego samochodu : (

On - zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi 8V 90KM 66kW [l/100km]

7,3