Jak sie jezdzi po dobrych drogach na dobrym paliwie to jest dobrze ale nie zawsze takie parametry mozna spelnic i tu juz nasz Peugeot troche odstaje od reszty.
jak na 138 Km troche za wolno wkreca sie w obroty natomiast duza elastycznosc na 4i5 biegu zaskoczenie in +, po zatankowaniu 95 oktanowej bezyny przy przyspieszniu nie rwie sie do przodu a moc niby ma 138 KM przy 98 chodzi dobrze ale ja znowu nie (cena)
od 2 precyzyjna w miare natomiast 1 nie zawsze chce lekko wejsc a i wsteczny nie raz trzeba dwa razy wrzucac troche wstyd za 76 tys w Espero to mi sie nigdy nie zdarzalo
przerazaja stuki zawieszenia nawet na niezbyt duzych wybojach huk jakby zawieszenie mialo sie urwac to nie zbyt dobrze swiadczy na pewno o naszych drogach ale tez o wykonaniu
bez zastrzezen
nie ma sie czego czepic
jak w samochodzie wyzszej klasy bardzo milo sie siedzi i prowadzi to auto
j/w stuki zawieszenia
troche je ale nie daje mu czasu na spanie wciskam troche mocniej prawa noge wiec nie ma powodu do marudzenia cos za cos
jak w zyciu licza sie drobiazgi a tych dokuczajacych troche jest za 76 tys to troche nie dopracowany samochod
trzaski plastikow jak w matizie nie obrazajac matiza na ta klase auta nie powinno sie zdazac jazda po bruku to zupelnie inne doznania jak na grabiarce wzystko trzeszczy i skrzypi irytujace!!!
akumulator wysiadl po 8 miesiacach
to troche malo pojezdzil wymiana na nowy polski ok. francuski w kompletnym zwarciu wyladowal na smietnku (recykling)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V 136KM 100kW