: No cóż bardzo elastyczny i naprawde czuć moc;)
Moim zdaniem naprawdę dobry samochód przynajmniej w wersji, która posiadam:) Pewnie można narzekać na spalanie ale dla mnie to jedyny minus. Reszta super zwłaszcza jak się ma skórę i 17\" aluski, wygląda i prowadzi się bardzo dobrze:)
Silnik elastyczny. Nieco głośniejszy, ale mi to wręcz pasuję po to jest wersja XSi:)
Czasem wydaje się nieco oporna, ale ogólnie i tak lepiej chodzi aniżeli w modelach ze słabszym silnikiem, którymi jeździłem.
Bez względu na prędkość jazdy prowadzi się dobrze.
Moim zdaniem jest średnio z widocznością. Co prawda można regulować siedzenia siedzisz wyżej to widzisz więcej ale i tak można było nieco inaczej zaprojektować autko tak by poprawić widoczność...
No cóż klimatyzacja robi swoje, działa bez problemu tylko trzeba pamiętać by filtr wymieniać to będzie ok.
Muszę przyznać że zaskakująco dużo miejsca (jak na hatchback) mają tak pasażerowie jak i kierowca. Tu duży plus.
Cichutko no może oprócz odgłosów silnika ale to akurat mi pasuje;)
Niestety nie ma tu czego gratulować... Ssie paliwo czy jedziemy wolno czy szybko. Nawet jak na 2.0 i te swoje 138 koni to nie powód by aż tak pić:p
Bardzo rzadko ale zdarza się że nie otworzą się lusterka, wtedy wystarczy wcisnąć przycisk otwarcia i działają;) Poza tym nic.
Raczej żadnych poważniejszych usterek. Wręcz bym powiedział że zaskoczyły mnie niektóre komentarze, no ale to chyba mam szczęście że u mnie nic się nie dzieje...
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V 136KM 100kW