Chcę go jak najszybciej sprzedać. Może i jest to dobry samochód, jednak nie na polskie drogi. Jak któś wcześniej jeżdził - z całym szacunkiem - polonezem czy dużym fiatem, to być może będzie tym samochodem zachwycony. Ja jeżdzę na co dzień autami służbowymi ( toyota corolla) - i dla tego jak najszybciej chcę odstawić 307 na bok ( tak na marginesie to żona wybierała ten samochód ;-( ).
bardzo powoli "idzie" do przodu - trzeba go nieźle rozpędzić
wsteczny wchodzi fatalnie - trzeba się nieźle namordować , bo często zamiast tego biegu mamy czwórkę ;-)
nie jest najgorzej
przednie siedzenie - trzeba powiedzieć obiektywnie - po prostu rewelacja. Tylne - trzeba się trochę przyzwyczaić, bo są znacznie wyżej niż przednie, ale ogólnie jest ok.
kategoria bardzo subiektywna. mnie sie ogólnie podoba.
Ja przynajmniej nie mam na co narzekać tutaj
w porządku
głooooośny. A te wszystkie odgłosy, stuki, puki, pruki...... czasem to się dziwię, że odkrywam jeszcze jakieś nowe. Na pewno to nie jest samochód dla człowieka spokojnego, opanowanego. to całe "wyciszenie" jest po prostu jedną wielka nerwówką.
na trasie6,3/100, po mieście 8,5/100
Ładnie wygląda, robi wrażenie, ale tylko na początkującym użtkowniku - kto pojeździ trochę to zobaczy, co mam na myśli ;-)
Powstrzymam sie od komentarzy. to po prostu jedna wielka pomyłka. Oprócz drobnych denerwujących napraw (siedzę w ASO co 3 tygodnie) dochodzą niestety również i poważniejsze. KATASTROFA!!!
j.w.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 109KM 80kW