Układ hamulcowy
: naprawde hamulce dają sobie rade z szybkim zatrzymaniem
: SONDA LAMBDA
: OGOLNIE PRZEDNIE ZAWIESZENIE
silnik troche za słaby budzi sie powyżej 3 tys. na miasto wystarczający...w trasie ciezko mu idzie z obciążeniem
skrzynia sprawuje sie bardzo dobrze...nigdy nie było problemow ze zmianą przełożeń. mogłaby chodzić tylko troszke lżej
dobrze sie prowadzi. jest sztywny i jak dlamnie zbyt twardy. każdą nierówność niestety czuć bardzo. zawieszenie głośne.
widoczność bardzo dobra..ale przednie belki...są zbyt szerokie i czasem trzeba sie troche wychylać bo mozna nie zauważyć pieszego gdy sie skręca
dobra naprawde dobra
ogrzewanie działa bez zarzutów. klima tez daje rade nawet w ciężkie upały
przestrzen jest doskonała ale tylko z przodu...naprawde duża swoboda. natomiast z tyłu juz jest gorzej...dużo gorzej
ogolnie nie ma zle aleee gorzej jest przy wyzszej predkosci. zawieszenie tez mocno słychac
w trasie jest bardzo dobrze 6.0 z tobołami da sie wyrobic. w miescie wypada gorzej ale nigdy nie przekroczyłem nawet zimą 9.0
nagminnie palą sie żarówki z przodu. reczny zawodzi w zimie. czesto wyłącza mi sie ABS i poduszka powietrzna pasażera ( w zime ) lubi sie tez w zime zawiesic kontrolka ilosci paliwa.
przednie zawieszenie ogolnie. amortyzatory tył. Uszczelka pod głowicą i przede wszystkim psują sie u mnie SONDY LAMBDA. wymieniłem juz obydwie i teraz kolejny raz musze to zrobić bo pojawiła sie kontrolka i objawy są takie same
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 88KM 65kW