Ma ponad czasowy wygląd włącznie z wnętrzem, więc się nadal podoba. Jedynym minusem tego auta jest zawieszenie.
Jak się jeździ w 1-2 osoby to jest dynamiczny, ale przy 3 i więcej osobach dużo gorzej. Zapala bez problemu, pracuje równo, elastyczności też mu nie brakuje.
Za mały ma promień skrętu, poza tym ok.
Widzę czego nie widać.
Z tyłu nie ma schowków, a z przodu to co dali to śmiech na sali. Przyciski na miejscu, nie trzeba nic szukać, ładnie się prezentuje, choć mogło by być lepiej.
Jak na tą wielkość auta jest w porządku, na przodzie b. dużo miejsca a z tyłem jak zawsze...
Dla mnie ok.
Jak na 1.4 pali normalnie, przeważnie w mieście 7,5l na 100km.
Przed zakupem kierowałem się wyglądem żeby mi nie było wstyd do auta wsiąść i na dzień dzisiejszy nie żałuje. Samochód był wart swojej ceny.
Kupiłem auto z migającą kontrolką AIR BAGu, miga w sposób który nie jest opisany w instrukcji tzn cały czas miga, ale wystarczy wsadzić rękę pod fotel kierowcy dotknąć parę kabli i już przestaje migać, po jakimś czasie znowu trzeba powtórzyć czynność :) Coś poprostu niestyka, ale nie mam czasu się tym bawić, ale urlop się zlbiża to sprawdzę gdzie nie ma styku. Raz mi się zdarzyło że w lewych drzwiach nie chciała się szyba opuszczać ani podnosić, ale wystarczyło dotknąć gumowej osłonki łączącej drzwi z "samochodem" i już wszystko gra. Zatkał mi się wylot płynu do spryskiwaczy, ale włożyłem igłe i się przetkało, ale to akurat w każdym samochodzie się dzieje. Na razie tyle.
Na razie wszystko gra.