: szyby listerka czujniczki brak odcięcia prądu czasem
: miękkie nie nadaje sie na drogi \"terenowe\" w naszym kraju
: jesli zle zabezpieczona zrobiona bedzie gnic inaczej duzo lat potrzeba
caloksztalt oki dla osob cierpliwych ktorzy lubia pogrzebac przy aucie. prosty silnik bezproblemowy a jednoczesnie zwinny. przy zachowaniu podstawowych zasad typu grzanie studzenie turbo bedzie dlugowieczny.
silnik bez zarzutów. odpala, jedzie i hałasuje jak to diesel. Ale nie zamieniłabym turbo diesla na benzyne czy lpg znów.
problem ze zmiana biegów 2 i 3 szczególnie. czasem trzeba ponownie wysprzęglić.
Beznadzieja. miekko wygodnie ale ciągle coś sie psuje. To jest to miejsce gdzie najwięcej inwestuję. Na polskie dziurawe drogi nie polecam, a jak dochodza alusy.. masakra.
nie narzekam. w volvo 340 pomimo że sedan byla kiepska tutaj na boki tyl wszystko ok. lusterka czytelne duze bez problemów sie na nie parkuje.
oki. daje rade.
było dobrze. Popsuł sie termostat okazuje sie źe Francuzi są nieprzeciętni mają milion części do tego samego modelu i nie zawsze wystarczy rok model i miesiąc produkcji ale też stara część. I tak właśnie termostat za 30 zł niedogrzewa teraz...
4 osobowa rodzina i pies się mieści bez problemu. wyjazd na wakacje z pełnym załadunkiem typu namiot pościel itd bez bagażnika dachowego oki.
w aucie cicho. Nie słychać klekota bardzo.
No i tu jest problem. Pali jak chce raz 6 a raz 8/100 ale moc duża, mało godnych przeciwników na światłach, coś za coś. I tak najbardziej denerwujace są problemu z elektryką i kontrolkami.
eh gdyby nie elektryka...
Elektryka doprowadza mnie do szału, szyberdach, kontrolka wody w filtrze paliwa co nie prawda jest elektryczne szyby *przyciski, lusterka przestały sie grzać i te cieniutkie przewody... masakra i dlatego do grona aut przeze mnie omijanych dołączy ten pug.
brak