: wykonanie wnetrza - 94 rok a niektore 2000r. sie nie umywaja, stosunek cena jakosc, zawieszenie, blacha ocynk, spalanie w trasie!!!
ogolnie dobrze, niestety ceny benzyny powoduja ze nie jest doskonale
może być - 2,0 8V ma moc i lubi obroty, nie wiem czy sie za bardzo przyzwyczailem do 2,0 ale jazda z takim silnikiem nie robi na mnie wrazenia - na pewno postrach sportowych golfow czy tez vectry gt 2.0 i innych podobnych, niestety zbyt słaby by oprzeć sie samochodowi z nadszarpnietyn image - bmw pow. 2.0 , wersja 16V na pewno sobie poradzi , ale ze jest to slabsze 8V to daje tylko jako \"dobrze\" - elastycznosc? hmm mozna przeciagnac 1 bieg i przełączyć na 5 przy 60, super,
polecam ten silniczek
szkoda że nie ma 6 biegów ale i tak nie jest źle - 1-60 2-100 3-140 , czwórki nigdy nie dociagnalem bo po co ;), jakby biegi były krótsze to zwiekszyło by się przyspieszenie, brakuje 6 biegu - na 5 idealnie jedzie sie 90 i jak ktos chce smigac na autostradzie 120-140 to 5 bieg ma troche za wysokie obroty - wtedy bardzo brakuje 6 biegu, wsteczny nie do konca precyzyjny ale jak miałem 3 samochody to w zadnym wsteczny nie wchodzi idealnie wiec to standard, biegi nie wyskakuja, nic zlego sie nie dzieje
zawieszenie - super - idealnie tlumi, niestety belka tylna co jakis czas wymaga naprawy - na szczescie jak kupilem swoj egzemplarz to wszystko bylo OK i jest do teraz, niemniej jednak troche obawiam sie awarii i jestem wyczulony na jakiekolwiek sygnały z zawieszenia, jak na razie 7 kkm i nic
bardzo dobrze - nic dodac nic ujac, jedyny minus to lusterko srodkowe ktore jest troche za male (przyzwyczajenie z nissana) ale nie przeszkadza mi to praktycznie w ogole
swietnie - kubelkowe fotele, swietnie dopasowane, kabina pomimo ze mala - dobrze dopasowana, tak samo z tylu, nie jest to limuzyna ale jest na prawde wygodnie i wszystko co potrzeba jest pod reka
szybko sie nagrzewa, nie mozna sie doczepic, klimatyzacji niestety moja wersja nie ma
jest to HB i tyle ile w przecietnym HB powinno byc to jest - wystarczy do bezbolesnego podrozowania
swietnie, oczywiscie pow. 100 slychac silnik, standard , nikt nie ogluchnie - nie jest to nowy samochod ale na tle innych jest na serio swietnie
czesci raczej tanie , przeglady standard, paliwo? calkiem niezle
samochod jest szybszy do wielu wielu wielu, ladniejszy tak samo - kocie ksztalty, swietne wyposazenie , ten samochod to przeciwienstwo bmw - nie kojarzy sie tak zle jak ta marka a jest na prawde dobrym samochodem, w dodatku tanszym i przecietny mlody \"buntownik\" nie kupi peugeota do zakatowania bo co to dla niego francuz :) nie wyprowadzajmy takich z bledu ;)
jak na razie 9 miesiecy/7tys km i NIC - miałem problem z niewłączającym sie wiatrakiem chłodnicy ale okazało sie ze mechanicy przy wymianie paska rozrzadu poruszyli wtyczke od wiatraka i przestalo dzialac, bylem u elektryka , poogladal, odlaczyl i podlaczyl no i kazal kupic nowy - jak pozniej sie okazalo zadzialalo samo z siebie :) tak samo bylo ze zlaczka kabli z tylu - wariowaly mi swiatla, \"elektryk\" kazal kupic cala zlaczke nowa a sam calosc naprawilem - styki zasniedzialy.... zanim wymienicie pol samochodu dobrze sie zastanowcie ;) ogolnie nie mialem problemu, aha jak go kupilem to mial zatkane spryskiwacze szyby tylniej, wystarczyla igla i zadzialalo - oczywiscie to wina niedbalstwa wczesniejszego wlasciciela
jak juz go kupiłem to cykał zaworek - ogólnie nie przejmuje sie tym bo to stary samochod i wiekszosc tak ma - a tak to brak - odpukac ;)