Super autko, pomimo wieku cięgle może i niewygląda na swoje lata.
To nie jest nowe auto ale jeżdzić potrafi co udowodniło nie raz innym kierowcą w troche młotrzych bmw i mercach. Zawsze mogło by być lepiej ale czego można oczekiwać od 22 latka? Jest nie zawodny i ma moc jak na te latka.
Precyzyjna choć bez rewelacji. W zimne poranki cięszko wrzucić 2 poraz pierwszy ale potem jest tylko z górki.
Chodzi przyzwoiće choć na parkingu trzeba troszke się nakręcić. Nie ma wspomagania i tyle.
Widać wszystko i nie trzeba się zastanawiać jak daleko jest przeszkoda.
jedyny minus to brak uchwytów na kubki, ale są takie na drzwin i to działa.
Wentylacja jest dobra szyby odparowóją się szybko. O ogrzewaniu można powiedzieć tylko że wdłuszej tracie idzie zrobić sobie saune, a w krótkich się wygrzać.
Pozycja z kerownicą jest dobra choć z tyłu czasem mogą być kłopoty jak ma sie powyżej 195cm.
bez rewelacji ale lepiej niż w polskich autach da sią wytrzymać i można jeżdzić w długie trasy bez apapu.
nie liczyłem spalania bęzyny ale na gazie jest nieżle za 50zł przejedzie około 300-310 km.
ja kupiłem swoją 305 za 1400zł była już z instalacją gazową. Za tą cene nie jest możliwe kupić nic innego co nie wymagało by napraw. Ja wymieniłem płyny i cięgle jeżdze.
Wystarczy dbać o autko a nic takiego nie wyjdzie.
Jest doskonale, ostatnio mnie zaskoczył, mianowicie z uszkodzoną uszczelką pod głowicą przejechałem 2000km i samodzielnie dojechałem do warsztatu.