Auto OK., mam cztero osobową rodzinkę i jeździ nam się super. Mamy klimę, fajne radio i nie przejmujemy się awaryjnością bo auto jest nowe. Wybraliśmy za słaby silnik, ale tutaj chodziło o cenę, chociaż teraz widzę że warto było dołożyć 3,5 tys. i kupić z mocniejszym silnikiem. Oczywiście to nie jest wina auta a naszego portfela i nie ma co gdybać. Ogólnie auto bardzo fajne.
Jak takie autko to silnik 75KM jest za słaby. Jazda w cztery osoby z niewielkim bagażem nie pozwala na bezpieczne wyprzedzanie.
Na razie dobrze, chociaż słyszałem wiele opinii że wsteczny źle wchodzi, na razie u mnie wszystko OK.
Auto dobrze trzyma się drogi, pewnie hamuje, ABS rewelacyjny. Zawieszenie w porównaniu z poprzednim moim autem jest słabsze, gorzej tłumi nierówności ale jest to auto o klasę niższe, więc nie cudów się nie spodziewałem. Jak na to auto to OK.
Do przodu i do tyłu OK, niemniej kierowca chcąc spojrzeć na prawą stronę przy dojeździe do skrzyżowania musi się nagimnastykować, bo albo widzi fotel albo fotel i pasażera.
Dużo schowków, fajne i czytelne zegary, intuicyjna obsługa zarówno komputera jak i radia które jest sterowane z kierownicy. Pozycja kierowcy wygodna. Jak na to auto to dosyć spory bagażnik i niski próg załadunku - duży plus.
W poprzednim aucie nie miałem klimy i teraz wiem co traciłem. Nie chodzi o przyjemne schładzanie wnętrza kabiny ale np. o parowanie szyb. Teraz to nie mam z tym problemów. Co do ogrzewania to wypowiem się wiosną.
Na przednich fotelach jest OK z tyłu trochę mało, ale to nie jest duża limuzyna. W porównaniu do poprzedniego auta to jestem zaskoczony, bo spodziewałem się znacznie mniej.
Na równej drodzie to cisza i spokój na wertepach słychać zawieszenie, ale jestem zadowolony.
Tu minus, spodziewałem się spalania mniejszego o co najmniej litr, ale auto jest nowe i może po dwóch trzech tysiącach zużycie spadnie, na razie jak na tą pojemność i moć to wg mnie za dużo.
Za 44 tys. złoty to bardzo dobra propozycja, a w środku jakość wykończeń jest na prawdę dobra. Duży plus.
Na razie auto jest nowe i nie mogę nic konkretnego powiedzieć. Na auto mam 3 lata gwarancji