Lubie moja czerwona strzale. Jest sl iczny z zewnatrz. W srodku tez. Ekonomiczny w jezdzie. Na razie niezawodny. Troszke glosny przy wiekszej predkosci. Ale dobrze
trzyma sie drogi zwlaszcza na zakretach. Jest autem dla kobiety. Ma krotkie biegi i nie bardzo nadaje sie do wyscigow na drogach. Pedaly dosc
blisko siebie - trzeba sie przyzwyczaic. Zadziwiajaco sporo miejsca " w szerz". Duza przednia szyb a przez co auto sie dosc nagrzewa w srodku. Jeszcze nie jeździłam w lecie, zobaczymy jak korelacja z klima. Polecam to autko.
Nie znam sie. Pierwszy raz jezdze dieslem.Lubie jak buczy..
Krotkie biegi. Jak zwykle mam problem z wrzucan iem wstecznego.
W porównaniu do focusa duzo lepiej trzyma sie drogi zwlaszcza na zakretach. Na autostradzie nie czu tak predkosci jak w focusie.
Duza przednia szyba ale lewy slupek dosc szeroki. Kwestia przyzwyczajenia. Do ra widocznos przez tylna szybe. Lusterka dla mnie za male.
Ogrzewanie ok. Wentylacja slaba ale zobaczymy po zmianie filtra kabiny/ auto kupam z przebiegiem 16 tys.
Mniejsza niz w fokusie ale jednak uwazam ze jest dos wygodnie. Duza kierownica wymaga przyzwyczajenia/w focusie byla wygodniejsza. Wygodnie sie siedzi. Fotele dobrze wyprofilowane i regulacja pozwala na ustawienie wg potrzeb. Z tylu miejsca
dosc. W 4 osoby z bagazem o dziwo podrozowalo sie niezle.
Coz, troche glosno.
Jak a razie dla mnie w porownaniu dl focusa jest super. Przecietne spalanie4, 5 on w cyklu miesza ym. W korkach w Krakowie 6, 2 to maks.
Za przeglad place 700 zl. To moze troche duzo...
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 HDi 68KM 50kW