: auto , solidnie wykonane z najlepszych materiałów , w srodku wygodne dużo miejsca i eleganckie i przedewszystkim bez-awaryjne .SIADASZ i jedziesz na koniec świata i wracasz bez problemowo
Wygodne auto , dla rodziny , mozna podróżowac bez obawy że coś sie urwie albo zepsuje , walizek do bagażnika wejdzie około pięć to wystarczy na wczasy
silnik cicho pracuje , nie mam żadnych uwag
biegi wchodża lekko , skrzynia bez zastrzeżeń
chamulce , nie ma problemu , są wystarczające
widocznośc z przodu super , do tyłu też bardzo dobra
bez uwag
ogrzewanie , w zimie - 10 C po dwóch minutach w aucie gorąco , WENTYLACJA latem jest znakomita
jest ok , dobra widocznosc , widac super w nocy , ma super żarówki i bardzo trwałe , nie palą sie , jak w innych autach kilka razy w roku
silnika wcale nie słychac , radio gra , mozna rozmawiac , bez uwag . POLECAM super auto , ma mocne przyspieszenie i nie warczy silnik .
spalanie po mieście w zimie 8 l /100 ;latem na trasie 5.8 , przy szybkości ponad 100 /h .To mało w stosunku do Fiata
cena przystępna , za te pieniądze kupisz innej marki , grata bez dodatków , gołego i ciągle psującego się.
NIC nie stuka , nie skrzypi , jak WE fIACIE ,Peugeot to cacko , ja siadam i jade , nie grzebię w silniku jak inni w innych markach.
leje paliwo i jade , po drodze patrze jak inni leżą pod autem i naprawiają swój złom
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 88KM 65kW