Posiadaczem stalem sie przypadkiem, wczesniej mialem corse b z podobnym silnikiem (90 km) i jak na razie pezocik bije corse na glowe pod prawie kazdym wzgledem, a corsa to niby zjeden z najbardziej udanych modeli opla.
Tutaj jest super, silnik dynamiczny zwawy i malo pali. Moment obrotowy niezly na kazdym biegu i obrotach, niesamowicie elastyczny. Do tego mniej sie nagrzewa niz w corsie.
Tu moglo by byc lepiej, w corsie wydawala sie lepsza chociaz w oplu ciezej wchodzil wsteczny.
Zawieszenie super, gladko sie jedzie nie buja na boki, dobrze zbiera nierownosci i niezle sie prowadzi. Czuje sie jak w klasie wyzszej niz w oplu. W zakrety tez lepiej wchodzi.
Wyglad jest na prawde niezly, zawsze mi sie podobalo to autko i do tego 0 rdzy czego chciec wiecej?
Tu moglo by byc troche lepiej bo szyby lubia parowac, poziom podobny do corsy.
Zdaje mi sie ze w oplu bylo lepiej z tym, chociaz nie ma tragedi. Mowa tu o zwyklym nawiewie.
Auto dosc przestronne i naprawde ladne w srodku z pol skorzanymi fotelami, ktore sa dosc wygodne. Duzo fajnych kieszonek i schowkow i do tego podlokietnik w drzwiach.
Jest spoko, zdaje sie ze lepiej niz w oplu.
Auto oszczedne i nie psuje sie.
Za ta cene nie wiem czy jest cos lepszego.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 90KM 66kW