Dobry samochód dla małżeństwa z małym dzieckiem. Na dalsze wyprawy wymagany bagażnik dachowy. Ogólnie autko wspaniale trzyma się drogi, z moim 1,4 mogłę się w przypływie fantazji nawet pościgać. Nenaganny ponadczasowy design. Polecam jako samochód na trochę (2,3 lata) a później "dla żony".
Czasami na słabszej benzynie dusi się ale to chyba wina komputera.
Przy ostrym ruszaniu zgrzyta przy przejściu z jedynki na dwójkę ale objaw pojawił się po 80 tys.
Dwa razy w ciągu 3 lat wymieniałem drążki z przodu, raz amortyzatory.
Do przodu suuper. Do tyłu raczej trzeba mieć wyczucie.
Bez zastrzeżeń jak na tę klasę samochodu.
Nigdy nie było problemu.
Przód super, z tyłu raczej dla dzieci.
Dużo jeżdzę z żoną i nigdy nie mieliśmy problemów z dogadaniem się podczas jazdy. Dzieciak z tyłu zasypia w momęcie :-)
Jak na tę klasę i silnik, mógłby palić trochę mniej. Ceny przeglądów raczej w normie. Naprawy, jeżeli serwis dobrze zdjagnozuje to ok ale trzeba uważać bo serwis potrafi mocno naciągnąć wymieniają wszystko co popadnie dopóki usterka nie zniknie.
Po trzech latach mogę powiedzieć, że nie żałuję zakupu. Dałem za niego 10 tys EUR i na naprawy i przeglądy wydałem może z 5 tys. Moim zdaniem wart tych pieniędzy biorąc pod uwagę właściwości jezdne i wygląd.
Zawieszenie z przodu chyba trochę za delikatne.
Na początku miałem problemy z ABS´em, po 70 tys wymiana amortyzatorów z przodu, po 90 tys wymana jednego wtrysku.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 75KM 55kW