: dynamiczny i bezproblemowy, choć trochę głośny
: wiadomo, jakie są drogi we Francji, a jakie u nas
Układ elektryczny
: rewelacji nie ma
: takie tam pierdoły
autko wyśmienite dla kogoś, kto szuka sprytnego i dynamicznego auta miejskiego z drapieżnym wyglądem. Mimo swoich latek wciąż przyciąga wzrok, Wbrew powszechnej opinii jest całkiem przyjazne dla właściciela, części zamienne nie są drogie, a koszty utrzymania nie nadwyrężają portfela przeciętnego zjadacza chleba. Mimo niewielkich gabarytów auto jest dosyć przestronne, a jeśli komuś mało, może szukać wersji kombii. Zdecydowanie polecam, i kupiłbym je jeszcze raz, gdybym cofnął się w czasie i musiał zmierzyć ponownie z tym wyborem :) polecam każdemu, kto szuka nietuzinkowego auta z charakterem. autko wyśmienite dla kogoś, kto szuka sprytnego i dynamicznego auta miejskiego z drapieżnym wyglądem. Mimo swoich latek wciąż przyciąga wzrok, Wbrew powszechnej opinii jest całkiem przyjazne dla właściciela, części zamienne nie są drogie, a koszty utrzymania nie nadwyrężają portfela przeciętnego zjadacza chleba. Mimo niewielkich gabarytów auto jest dosyć przestronne, a jeśli komuś mało, może szukać wersji kombii. Zdecydowanie polecam, i kupiłbym je jeszcze raz, gdybym cofnął się w czasie i musiał zmierzyć ponownie z tym wyborem :) polecam każdemu, kto szuka nietuzinkowego auta z charakterem. autko wyśmienite dla kogoś, kto szuka sprytnego i dynamicznego auta miejskiego z drapieżnym wyglądem. Mimo swoich latek wciąż przyciąga wzrok, Wbrew powszechnej opinii jest całkiem przyjazne dla właściciela, części zamienne nie są drogie, a koszty utrzymania nie nadwyrężają portfela przeciętnego zjadacza chleba. Mimo niewielkich gabarytów auto jest dosyć przestronne, a jeśli komuś mało, może szukać wersji kombii. Zdecydowanie polecam, i kupiłbym je jeszcze raz, gdybym cofnął się w czasie i musiał zmierzyć ponownie z tym wyborem :) polecam każdemu, kto szuka nietuzinkowego auta z charakterem.
jak na razie brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 75KM 55kW