Silnik bardzo fajnie chodzi, jest przede wszystkim Bardzo elastyczny
Ze skrzyni jestem zadowolony, ale zacina się wsteczny bieg. Można się do tego przyzwyczaić ;)
Bardzo fajnie trzyma się drogi, i zakrętów. Minusem jest to, że ma bardzo Duży promień skrętu. Nie rozumiem! Przecież to jest małe autko! No i ta cholerna tylna belka! Strasznie stuka. Prawdopodobnie następny element do wymiany, a nie jest to tania sprawa :/
Dobra.
Nawet fajnie wszystko rozmieszczone, tylko trochę mało schowków.
Sprężarka klimatyzacji padła i tymczasowo będę ją musiał zregenerować. Zimą bardzo szybko się nagrzewa.
Nie narzekam, pasażerowie również nie narzekali.
W samochodziku cichutko dosyć jest. Chuczeć zaczyna dopiero przy 110km/h,co jest wynikiem zrozumiałym - przecież nie jest to autko do takich prędkości.Tym się jeździ po mieście.
Miasto ok.7l/100km
Trasa ok.4l/100km
Wypada również ok.
Zawiasy w drzwiach już puściły i za każdym razem przy wychodzeniu muszę je trzymać, aby w nic nie uderzyły. Zamek w klapie bagażnika. Jak nie jeb...sz to się nie zamknie :/ Mam wersję z panoramicznym dachem. Polecam jeśli chodzi o widoki, ale trzeszczy i stuka podczas jazdy, ponoć to usterka typowa dla tego typu modelów.
Tylna belka, sprężarka klimatyzacji, wymiana silniczka krokowego, ale zdarzyło się to prawdopodobnie pierwszy raz na przełomie 7 lat jego eksploatacji .
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 75KM 55kW