Generalnie bardzo ladny woz, zarowno zewnetrznie jak i w srodku. Silnik 1,1 zdecydowanie za slaby - nie polecam bo z tego powodu pozbylem sie go przy pierwszej okacji - teraz mam civic 1,4 i juz chyba zawsze bede jezdzil japonczykami.
Zdecydowanie za slaby do tego samochodu. W miescie ciezko sie rozpedza w trasie przy wyprzedzaniu trzeba duzo pracowac prawa reka. Co prawda bez usterek i pracuje dosc cicho ale lepiej doplacic do 1.4
O.K. chodzi bardzo ladnie nie mam zastrzezen
Dobrze trzyma sie drogi. Pomimo setek podjazdow na krawezniki i dziury na drogach nie mialem zadnych problemow.
Przednie slupki sa jakos tak dziwnie zaprojektowane ze czasem troche zaslaniaja. Do tylu i na boki O.K.
O.K. bardzo dobry projekt wnetrza, nowoczesny, niemcy i japonczycy zostaja w tyle. Plastiki kiepskie ale to przeciez tani samochod. Schowek duzy, podabal mi sie tez schowek pod siedzeniem pasazera
Dmuchawa troche slaba. Poniewaz to maly silnik to i ogrzewanie w zime dziala z opoznieniem.
Jak na samochod tej klasy i gabaryty zewnetrzne to miejsca jest naprawde duzo. Mam 176 i moglem sobie wypracowac naprawde wygodna pozycje za kierownica - mialem wersje 5d i bylem bardzo zadowolony.
Silnika O.K. ale bardzo slychac szum wiatru i wyboje. Niestety skrzypia plastiki glownie tapicerka na drzwiach co bylo dosc denerwujace. Okropny, tandetny dzwiek zamykanych drzwi - brakuje jeszcze jednej uszczelki stosowanej w wielu markach
Niestety tylko 60KM a w miescie pali wiecej niz 98KM honda czy toyota.
W trasie co prawda przy spokojnej jezdzie mozna zejsc ponizej 6l na 100 ale to zadna przyjemnosc z jazdy.
W zimie i w miescie przecietnie palil kolo 9l - to skandal !
- zużycie paliwa dla silnika 1.1 i 60KM 44kW