naprawde zadziwia moca mialem okazje przejechac sie mocniejszymi samochodami i nie odczuwalem duzej roznicy
ciezko powiedziec bo kupilem z uszkodzoną 3 nie naprawialem jej i przez 3 lata nie posunela sie dalej ani nie pojawila sie zadna nowa (zgrzyta przy redukcji da sie to wogole ominac)
za słaby na nasze drogi
mam nawet wrazenie ze sa za duze szyby do tego samochodu i nie jest to tylko moje odczucie naprawde widocznosc doskonala
OK
ogrzewanie dobre szybko odparowuja szyby
jako kierowca jest dobrze, jako pasazer z przodu troche dziwnie moze to wynik ze jako pasazer z przodu przez 3 lata jechalem moze dwa razy, z tyłu zalezy od tych którzy siedza z przodu:)
doskonale oczywiscie jak na tak stary samochod i silnik diesla nawet nie którzy byli pewni ze pod maska jest benzyna
zalezy od nogi chociaz jak przystalo na diesla nie ma az takiej duzej roznicy moje min to 4,9 max 6,7
nigdy sie nie zdazylo zeby nie odpalił i trzeba było iść do pracy z buta naprwade niezawody jedyne co sie zepsulo przez 3 lata ekslpoatacji to trzy razy strzeliły węzyki do wtryskow sa cztery bo jeden jeszcze od pompy naprawde drobiazg
nie zanotowałem :)
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 D 78KM 57kW