Jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Przyjemna stylistyka, male spalanie, do miasta idealne auto.
Jezdzilem wczesniej matizem i roznica jest naprawde spora. Dobre przyspieszenie, na maisto idealny, w trasie tez nie najgorzej. Przyjemne brzmienie. W koncu silnik toyoty.
Precyzyjna zmiana biegow, czesto "zgrzyta: wsteczny (podobnie jak w matizie) ale reszta bez zarzutu. Przyjemne operowanie drazkiem ;)
Duze kola jak na taki maly samochodzik. czuc nierownosci, ale nie spodziewajmy sie komfortu mercedesa w takim aucie. jest naprawde niezle, nie narzekam.
do przodu dobrze, gorzej z orientacja na godzienie 7 i 5. Grube tylne slupki powaznie ograniczaja widocznosc do tylu. tylna szyba ok.
zadnych zastrzezen, nie podobala mi sie wizulanie konsola ale docenilem z czasem jej walory urzytkowe. bardzo przyjemna i bezproblemowa obsluga
szybka i wydajna. nagrzewa sie dobrze juz po pierwszych km.
Z przodu rewelacja, jak na takie male autko. Mam 185 wzrostu i sluszna wage, ale miejsca jest pod dotatkiem. Dla 2 osob swietnie. Z tylu mniej, ale na nogi mijsca starcza swobodnie.
Powyzej 100 km/h halas w kabinie staje sie dokuczliwy. Zalecany dobry zestaw car audio.
jedno slowo - R-E-W-E-L-A-C-J-A
w miescie 5L przy jezdzie w korkach i czestym odpalaniu na zimno.
w trasie kolo 4L.
Liczby mowia za siebie.
Kupilem z rabatem za 27800 zl + opony ziomwe. Za ta cene, w noych samochodzach nic lepszego sie nie znajdzie.
auto jak na arzie nowe. jedyne co mi przeszkadza to skrzypiacy fotel.
Nie ma, odpukac. W koncu nowy.
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 12V 68KM 50kW